Najnovšie recenzie zo sekcie Rukavice na motorku
- vyborne sedia na ruke,ostatne sa uvidi,
- Dlan z jedneho kusu materialu,
Este som ich nejazdil,az potom sa uvidi...
produkt je dobry odporucam
- pomer cena/kvalita
- vzhľad
- výborné držanie volantu, dobre sa drží nepošmykne sa
- dobrá citlivosť v rukaviciach
- myslím že pre jazcov enduro/cross super
- dosť rýchlo sa zašpiní biela časť na dlani ale da sa to v pohode oprať
Pre tieto rukavice som sa rozhodol kvôli ich vzhľadu. Bál som sa či budú aj kvalitné ale bol som veľmi milo prekvapený. Veľmi dobre sa v nich drží volant ešte sa mi nestalo aby sa mi pošmykol volant. Pre jazdcov ktorý hladia skôr na bezpečnosť by som ich neodporúčal pretože sú dosť tenké ale pre tých ktorý hľadajú kvalitu za rozumnú cenu určite neváhajte :)
- kvalita
- nic
pekná farba, kvalitné
- skvele pasaju na ruky
- kvalitne spracovanie
- mohol by byt pevnejsi alebo vacsi suchy zips
odporucam aj ostatnym
Bol som spokojný.
- vyhovujúce za tú cenu, pekný dizajn
odporúčam
Nakupujeme s kamošom u WORKERU často a sme spokojný s ponukou tovaru aj scenou. Mohla by byť kratšia doba dodania pri internetovom obchode pokiaľ je tovar na sklade.
- Super tovar.
Som maximalne spokojny.
- Ľahučké
- Teplé
- Nekomplikované
- rozhodol som sa pre ne kvôli tomu že sú pekné a kvalitne!
Rukavice sú s kvalitných materiálov a preto sa dobre nosia a držia rúčky na motorke.
super
- pohodlne
dovodom kupi bola primerana cena a material.odporucil by som ich.
- zvláštne veľkosti
veľkosť S je oveľa väčšia ako pri iných L.
- Rukavice vdaka pouzitym materialom skvele sedia na ruke.
- Vnutorna biela strana sa pomerne rychlo znecisti.
Ak od rukavic vyzadujete skor bezpecnost a ochranu, ak napriklad jazdite v kombineze, zvolte iny typ rukavic. Ak ale, tak ako ja, davate prednost skor lahkosti a prijemnemu pocitu skor z rekreacnej jazdy, tieto rukavice rozhodne odporucam. Trosku ma zamrzelo, ze uz po prvom pouziti sa biela strana dlani viditelne znecistila, no s tym treba pri tomto farebnom prevedeni ratat.
V porovnani s konkurenciou z pohladu cena/kvalita su tieto rukavice absolutne dokonale.
- Jedna rukavica je presita zle a tiska na jednom prste.
Viac kontrolovat tovar pri odosielani
- Veľkosť perfektne sedí, príjemný materiál,výborná cena, designu niet čo vytknúť.
Vybrali sme si tento produkt z hĺadiska ochrany, design sa nám hodil a veľmi sa nám produkt páčil už v e-shope, skutočnosť odpovedala odporúčaniu, veľkosť sedela. Produkt odporúčame.
- sedia ako uliate
presne takéto sme hľadali
- kvalitne rukavice za velmi dobru cenu
dobry vyber
- kvalitné spracovanie tovaru, pekné prevedenie
- dlaňová časť sa rýchlo zašpiní
- vyzor na 1
- dneska trocha zima v nich ale bolo 0 stupnov
super pomer kvalita a cena
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]