Najnovšie recenzie zo sekcie Rukavice na motorku
uvidíme
W-Tec Matosinos
Pridané: 11. novembra 2024
(naposledy upravené 11. novembra 2024)
Zakúpený v inSPORTline.sk
Splnili účel. Pri 6 st. Celzia mi v nich bolo príjemne teplo, miestami až veľmi teplo. :)
- kvalitné spracovanie
- sedia perfektne
- príjemne sa nosia
kupoval som ich na jazdy v chladnejšom počasí v jeseni a na jar. Maximálna spokojnosť z mojej strany.
Pando Moto Onyx
Pridané: 19. októbra 2024
(naposledy upravené 19. októbra 2024)
Zakúpený v BONMOTO.sk
- Vyzeraju naozaj dobre
- Kvalitne spracovanie, hruba ale jemna ohybna koza
- Na ruke drzia dobre
- Vzhladom k dlzke prstov je palec nejaky dlhsi. Mozno to je mojou rukou, ale vsetky prsty mi sedia, no palec je o cca 5 mm dlhsi, co vadi hlavne pri smerovkach. Preto ta hviezda dole.
- Prsty su trocha natesno, ale koza hadam povoli.
Pomer cena kvalita
- Na to, koľko rukavice stáli sú SKVELÉ
- v lete v nich nie je teplo
- perfektne sa v nich ovláda motorka
- sú ako "druhá koža" - tenké a človek má cit v ruke
- skvelá cena
- nikde netlačia
Potreboval som rukavice do teplého počasia a nechal som sa zlákať cenou a vzhľadom. Spravil som dobre. Rukavice sú z môjho pohľadu skvelé.
Jedno malé upozornenie...
Po premeraní ruky podľa návodu mi vyšla veľkosť, ktorú som objednal. Rukavice sú veľmi "akurátne" - síce je to príjemné na ovládanie motorky, ale kto chce trochu voľnejšie rukavice, mal by zvážiť objednanie väčšieho čísla (o 1 veľkosť).
- Splnil očakávania
- Ľahká manipulácia nie sú tvrdé výborný produkt.
- Žiadne zatiaľ.
- kvalita
- v chladnejšom počasí je v nich chladno
- Dobré spracovanie
*****************
- Hrubé, nepremokavé,
Zatiaľ nemá ochranu hanok, ale na skúter stačí
- dobrý materiál
- Problém s určením potrebnej veľkosti
- Kvalitný produkt
Rukavice perfektne sedia, neovplyvňujú citlivost a pohyblivosť prstiv. Ideálne na leto. Doporučujem
- Rukavice vyzerajú byť kvalitné, veľkosť zodpovedá rozmerom, podľa ktorých sme ich vybrali z veľkostnej tabuľky.
- Podľa značky by sa mal dať bruškom ukazováka ovládať displej mobilného telefónu, žiaľ nie je tomu tak.
- vynikajuce ako medzistupen pre sietovinovymi rukavicami
Zobrazujem 1 - 20 zo 499 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »